30. 4. 2015

TERMOPOHÁRIK K OBRAZU SVOJMU

Ocitol sa jedného dňa u nás doma v kuchyni reklamný termohrnček. Malý bol, zlatý bol, ale dalo by sa na ňom čo-to vylepšiť... (hovorím si v duchu). Až kým som ho jedného iného šťastného dňa pri umývaní neodšróbovala čírou náhodou tak, že som sa dostala až do jeho útrob. A nezistila, že "reklamnú grafiku", ktorá pohárik zdobila, môžem jednoducho vybrať a...

zmeniť si ju k obrazu svojmu! A to bola, uznajte, vhodená rukavička.

 Obkreslila som si pôvodný tvar inkriminovaného pôvodného papiera na výkres... a už to začalo...

ZAJACE! Všade samé zajace! Trblietavým ružovým to začalo (a už  to nešlo zastaviť). Lebo malých zajačikovských Mr. Rabbit samolepiek som mala, ako naschvál;-), doma celú hŕbu! Novučičkých, z milého a lákavého Sveta pások objednaných, krásnych, ešte nepoužitých, čakajúcich, kým budú môcť z Vreca vyskočiť... a veruže vyskočili. Jeden po druhom. Lenže...

...nemohla chýbať ani opica a ružový vlak a dievčatko "ružová čiapočka" a kávové nápisy, ktoré prišli (asi vlakom) do cesty.

 Ha-ha-ha!

 Kávička-jasnačka.

 No a čo vám poviem, prilepil sa kto chcel.

 Kto chcel si prišiel poležať a urobiť si coffee break v rainy day.

 A takto to dopadlo...

 A takto to vyzerá hotové a umiestnené vo svojom prirodzenom prostredí (pekne pri počítači, vždy poruke;-). Pá-pá!



-end-


20 komentárov:

  1. to bude kávička chutiť jedna radosť, parádny nápad a "mejkover" a ja kvitujem najmä to, koľko ružovej sa na novom kabátiku objavilo! :D :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Vidíš, ten pôvodný nebol ružový ani trošku! ...asi to mi na ňom /tak/ vadilo... :D
      P.S.: Tak keď raz prídeš na kávičku, tento pohárik budeš mať výhradne vyhradený!;-) :-**

      Odstrániť
  2. Tak to je bomba! Růžová, slaďoučká, milá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kujéém! ^.^ ♡ Má to po ránu veru svoje výhody, lebo: růžový hrnček+slaďoučká kávička=milá ja (kiežby:D / to tak fungovalo...;-)

      Odstrániť
  3. Jů, já kafe sice skoro nepiju, ale z tohodle hrňoulku bych si ho dala hned! :-)
    PS: Long live the rabbits! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aah, ja keď vidím slovko hrňoulek, sama by som si to kafé dala aj teraz o jedenástej v noci!:D
      "...piť z růžovéhou hrňoulku..." áno áno, to som vždy chcela!:-)) A pre teba Niki... pre teba teda musím najbližšie prichystať nejakú inú horúcu pochutinku :o) ...a asi už aj tuším akú...;-)
      P.S.: Yesss!♥♥ ;-)

      Odstrániť
  4. Tak toto je do-ko-na-lé!! Zajačiky, keep going! :D Znovu raz sa potvrdzuje, že sú to veľmi fotogenické zvieratká, neexistuje jediný nefotogenický králik, ako vidím, tak ani nálepkový... a to je už sila, keď aj tamtá opička si to všimla, a aj vtáčik priletel. :D
    Vďaka za tvoje inšpiratívne články, pretože v poslednom čase už neviem čo so sebou, okolo mňa sa to už hemží nálepkami/bižutérkou/origami/plyšákmi/dokonca tortovou formou v podobe králika, a asi by som sa už mohla krotiť, ale keď sú nápady, inšpirácia a tento blog, tak to sa ani krotiť nedá. :) A najväčšia epidémia sa rozširuje cez Veľkú noc, keď sú ušiakov plné obchody!! (Už som tak musela oželieť aj obrovskú keramickú sošku zajka v TEDi, ale teraz to ľutujem, a radšej by som ju veru mala. :D )

    Tak teda na zdravie, nech ti z pohárika chutí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nefotogenický králik? O takom (voľačom) som veru tiež ešte jakživ nepočula...;-) A TEDi cez veľkú noc? Ani mi nespomínaj!:D No a kombinácia zajačiky+samolepky... koniec sveta;-), tak som rada, že sa pohárik páči! Pijem z neho odvtedy poctivo každý deň.:o)) Ale začínam mať taký pocit, že mi šialene niečo chýba... a síce - tortová forma v podobe králika!:D Ja by som asi aj piecť začala... alebo by som si ju len tak vystavila... každopádne ju ale naša domácnosť potrebuje, nech už sa s ňou potom bude diať čokoľvek.;-)
      Ďakujem za skvelý veselý plyšový komentár!♥ Aj za to, že si na Vrecko /za ten dlhyy čas, čo z neho žiaden zajačik nevyskočil/ nezabudla! ;-) :-* Keep going!:D

      Odstrániť
    2. Tú tortovú formu som našla minulé leto v Tescu, ktovie, či ju ešte majú, lebo okolo regálu s kuchynskými vecami už dlho nechodím, ale popozeraj! :)
      A na Vrecko nezabúdam, často sem chodím pozerať, čo je nové. :))

      Odstrániť
    3. Zlatá!:-** A Tesco nech ma láskavo očakáva!:D ;-)

      Odstrániť
  5. Krásnější hrníček jsem opravdu ještě neviděla :-)
    Mohla bych se zeptat, odkud je ten růžový zajko? je úžasný :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jé, hrníček je nadšen takou pochvalou!♥ A ďakuje!:-) A ružový zajko je spokojný tiež, že je o neho záujem;-). Toho mám doma už nejaký čas a bude z nejakej nálepkovej zvieratkovskej sady... buď z euroobchodu TEDi, alebo z KiK-u...? Ale asi skôr z toho TEDi-ho... hmm, keď tam najbližšie pôjdem, asi sa po ružovom zajovi ešte poobzerám (veď ako som si mohla myslieť, že mi bude jeden stačiť??;-)

      Odstrániť
  6. Milé a hravé :) A zabila ma veta "No a čo vám poviem, prilepil sa kto chcel."

    Tak oni bývajú tie temrohrnčeky šróbovacie? Skúsim niekedy opáčiť svoj nevzhľadný, či je tiež. Schovávam si ešte pár neplatných kolkov, tak by som ich vhodne využila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Broňi, je mi jasné, že píšem už "po funuse" a ty už si svoj milý hrnček dávno odšróbovala;-). /ak išiel/ A teraz máš vynovený milý a hravý kávopohárik pri počítači tak ako ja a možno máš aj rovnakú chuť na kávu ako ja, keď ti o tej káve píšem.:D Ňeva, hlavne že sme milé a hravé! (no nie?;-)
      Neplatné kolky - tak to zas zabilo mňa. :D

      Odstrániť
    2. Júúúj, tak môj nie je šróbovací. Ale až sa raz k nejakému dostanem, tak budem vedieť, čo s ním :)

      Odstrániť
    3. Eeeej, tak to je podraz!:D Ale ako vravíš - nie je všetkým termohrnčekom koniec.;-)

      Odstrániť
  7. Neexistuje na světě nic krásnějšího než tenhle termohrneček...nebo vlastně ano (duše naší Lusynky je ještě krásnější ;-)), ale pak už nic) ;).
    Jsi nejúžasnější! :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vivíí, zlatíčko, ale ako by mohlo byť niečo krásnejšie než ružový zajačik?:D To jedine Tomíček vo vianočnej čapici (ale pak už nic). ♥ ;-))
      P.S.1: Termohrnček mám už zbalený v kufri, ale k nemu ešte jedného bieleho ušiačika, čo v noci svieti na farebno! Fíí, videla si už niečo také (zázračné)?
      P.S.2: Som si istá, že hej... :-**

      Odstrániť
  8. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    OdpovedaťOdstrániť