28. 3. 2014

DIY OR DIOR?

Malé a decentné? Minulosť! Dior inšpirácia hovorí jasne: naše uši si žiadajú viac. Poriadne veľké a nápadné perly. No nie v ušiach, ale rovno za uchom. Ak chcete svoje ušká potešiť, môžete im tieto dvojité, originálne, jemné, no zároveň aj výrazné a neprehliadnuteľné náušničky vyrobiť. Že ako, to si teraz poďte pozrieť a prečítať do Toronta k Barborke. Na jej blogu môžete nájsť môj ďalší how-to-do-it (alebo ako-na-to:-) guest-post, kde sa všetko dozviete.  Len Dior a vy.;-) Pozývame vás!  




Tak čo vy na ne? Ja ich asi milujem... ;-)


-end-

27 komentárov:

  1. Už jsem na ně koukala. Já náušnice nenosím, ale tyhle se mi líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma potom obzvlášť teší!:-) Tiež som už nejakú dobu žiadne náušky na uši nezavesila, ale tieto ma do "toho" /nosenia/ zase dostali, zdajú sa mi celkom trés chic...;-) Ďakujem Barborka!:-)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Júú, to je ako /po našom/ čačané?:-) Supeer /ak áno/, :D ďakujem Markét!:-)

      Odstrániť
    2. Já nevim, co je čačané, ale po našem činané = chytré :)
      Je to stejné?

      Odstrániť
    3. Jaj, milujem tieto česko-slovenské záhadnosti.:D Nuž, tak potom nič:D, čačané = pekné;-). Ale "chytré" = tiež dobré! Takže platí čo som povedala, že ďakujem!:-)))

      Odstrániť
    4. Činané = (doslovný překlad) roztomilé, rozkošné, k pomuchlání a superúžasné! ;-) A presně tak ako "činané" sú tieto náušníčky, tak činaná je aj jejich stvoritělka. A já ju asi milujem (ba ne, určitě) ;-).
      PS: a na fotke je strašně krásné úško! ;-) ♥

      Odstrániť
    5. Čo to uško počuje? Že ho Vivi miluje? :D Beriem všetky výklady (a klady;-) slova "činané", ktoré tu dnes odzneli. Všetky sa mi totiž náramne páčia! :P Thank you&danke schön, ďakujem a děkuji! Proste, vo všetkých jazykoch: ♥. ;-)

      Odstrániť
    6. Sú dve hodiny ráno a ja sa smejem tak nahlas, že snáď aj susedov pobudím :D Pobavila ma táto česko-slovenská konverzácia, vysvetlenie jedného tajomného slovíčka a záverečná rýmovačka :) The Best!! :)

      Odstrániť
    7. No kto by to povedal, že s jazykovým okienkom môže byť taká sranda.:D Inak, keby sa ťa dnes susedia pýtali, čo sa to v noci dialo, tak ich pošli do... Vreca.;-)) Nech sa pozrú sami. ;-) Díky Romi, pekný víkend!♥

      Odstrániť
    8. Lusynko, taky se Ti to zdá, že je Romča (Dragonia) naprosto superhodněmocbezvadná? ;-) ♥

      Odstrániť
    9. Vivinko, mne sa zdá, že sa nám to len nezdá, :D ale že to tak fakticky je! ;-))

      Odstrániť
    10. Dievčatá moje, vy ste zlaté!! :) :*

      Odstrániť
  3. na mladom uchu to vyzerá výborne....ale mňa prvé napadlo..žuvačka za uchoooom, medzierka medzi zubami, sedím tu nasuchooo, s pohárom večne deravýýýým...robo grigorov...:))
    jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, tak to by veru musela byť riadne veľká žuvačka:D minimálne Huba-Buba, ale farba sedí...:-) ... tak, a teraz si to budem celý deň spievať;-)).
      P.S.: Dior predsa musí dobre vyzerať na každom ušku... :P

      Odstrániť
  4. Nad (čiernymi) perlami už dlhší čas dumám, ale takýto model som ešte nevidela. Sú krásne a elegantné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Elegantoš, že! Ďakujem Broňikk, budem ti tuším musieť nejaké (čierne) vyrobiť...;-) Veď Vianoce sú coby-zajačí-dup! :D :-**

      Odstrániť
    2. Zlatá, ale ja fakt môžem mať na sebe len zlato zo zdravotných dôvodov, takže to by asi prekročilo rozumný rozpočet :) Ja ich budem obdivovať v ušiach okoloidúcich dám a vo výkladoch :) A na blogoch! :)

      Odstrániť
    3. Jááj, oziš! No, tak do Vianoc musím vymyslieť niečo iné. :P Na blogoch? Nie nie, len na mojom obdivuj, len na mojóm! :D ;-) :-*

      Odstrániť
  5. Nikdy mě nenapadlo to takto obrátit, že větší kulička bude vzadu. :) Vypadá to moc dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Rony, keď som tú Dior-inšpiráciu videla prvýkrát, tiež som nechápala, že to (asi) ešte žiadneho náušničko-návrhára predtým nenapadlo:-), vyzerá to fakt pekne a zaujímavo a nevšedne a elegante a aj trošku "drsne" a neotrelo... no mohla by som tuším o nich hovoriť do rána...;-)) ♥

      Odstrániť
  6. Lusy, "náušničky naopak",
    líbí se mi tak či tak,
    pro někoho "činané",
    pro druhé zas čaňané,
    podle mě jsou "neotřelé"
    na tvém oušku prostě skvělé !!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Markiiii, tak to je dokonalé!!:D Teraz si tomu nasadila básnickú korunku (takú básničku k náušničkám by mi aj u DIORa závideli!;-)) Zlaté a perfišné... proste skvelé! Ďakujem moc!♥ :-)))

      Odstrániť
  7. Vý-bor-né !! Baša páči, Baša chce ! :D Fantasticky to vyzerá, ale vlastne ako každý nápad, ktorý tu nájdem :)) :-**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D A čo sa Baške páči a čo Baška chce, to by mala Baška mať! To je podľa mňa zákon vesmíru, ktorý by sa nemal porušovať;-)). Júj, Vrecko ďakuje za pochvalu! A je šťastné, že sa nielen plní nápadmi (teda, keď sa zadarí;-), ale aj takými nápaditými ľuďmi! ;-) :-**

      Odstrániť