30. 4. 2013

NA NÁVŠTEVE V KUCHYNI

Staré, prázdne krabičky od papierových vreckoviek rozstrihať na malé kúsky. Zobrať prázdne plechovky od čohokoľvek a tými farebnými papierovými kúskami ich dookola oblepiť. Jednoduché, nie-úplne-rýchle, ale efektné stojany na varechy sú tu.


+ jedna kuchynská naviac:)


-end-


6 komentárov:

  1. Čo toto? Ach můj božínku! Jůj! Jsem u vytržení a řeknu jen - Aj laf jů, dárlink. :-***
    PS: a ano...to je "ta konvička"! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si to najšikovnejšie dievča na svete: našla si ju!:-) Jéj, áno áno, to je ona, "ta konvička"! A je tu niekde aj čierny zápisníček ELLE, ktorý máš aj ty, aj ružový pulovrík, o ktorom som ti hovorila, aj okuliare, ktoré som mala minulú jeseň v Paríži, keď sme tam "boli spolu a naraz"... Vivinko, toto miesto je s tebou spojené viac, než sa na prvý pohľad možno zdá! ♥♥ :)* ;-)

      Odstrániť
  2. nádhera......to háčkované je fototapeta, alebo skutočne háčkovaný obrus za sklom? ja mám za šporákom drôtené sklo, tak tuším b) bude správne...
    a posledný záber je 100bodový...jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Drôtené sklo - to znie perfektne!! Vymyslieť, čo dať na stenu za linkou, nám dalo zabrať, najskôr sme ju krášlili šedým benátskym šťukom, potom sme na ňu chceli lepiť plagáty z jednej výstavy a tie zaskliť, až kým som v Baumaxe neobjavila túto "háčkovanú" (gumenú) metráž;-), ktorá ale vyzerá ako naozajstná; a my sme so stenou konečne spokojní:-). Ďakujem Jani!

      Odstrániť
  3. prosim ta, cim si to lepila na tu plechovku? chcem to skusit ale nechcem kupovat zbytocne lepidlo, ktore nedrzi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moje obľúbené lepidlo je Herkules:-). Je síce určený sa "savé materiály" - drevo, koža, papier, korok... ale mne dobre drží aj na tej plechovke:-).

      Odstrániť