12. 7. 2014

KLOP-KLOP

Pýtate sa, kam sa chystám? Dnes už nikam. Dnes včerajšie šaty zavesím na vešiak, topánky na botník, oblečiem si niečo pohodlné víkendové, pre všetkých uvarím ranné kakavko a budem sa venovať svojej vzácnej návšteve, ktorá k nám v piatok prišla. To k nám totiž včera ráno zrazu na dvere zaklopkalo to najzlatšie dievča pod slnkom a priviedlo so sebou aj svojich najmilších čitateľov. A keď vám na dvere zaklope Vivi, no kto by neotvoril?;-) Vlastne, máte chuť si ju doma nechať už navždy (aj s Tomíčkom;-). A ak vy máte chuť sa k nám pridať, smelo. Piatkové stretnutie sme, zdá sa, predĺžili aj na víkend!

Nech sa páči, vstupuje sa tadiaľto:


Pokojne klopte. Heslo je: bryndzové halušky!;-)


-end-


9 komentárov:

  1. Všem, kdo se opozdili...., honem šup, dokud tam holky jsou. Je to moc milé, příjemné, hřejivé.....prostě jako doma :)
    Děkujeme za pozvání.... :)
    Kat....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejóo, to je milé, ďakujem Kati!:-) Náš byt (spolu s Vreckom;) si nemohli priať perfektnejších hostí (obzvlášť, keď jednou rukou klopkali a v druhej držali láhev vína;-), dovidenia nabudúce!♥

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Jupíí, teším! Rony na tejto návšteve nesmie chýbať:-). ♥

      Odstrániť
  3. A já k tomu poviem len toto: ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale... to jsem přece měl říct jáá! :D
      Tak to řeknu: ♥♥♥ ;-) :-*

      Odstrániť
    2. Já se vznáším, já si létám...mám totiž tu nejmilejší a nejvtipnější NP na celém šírošírém světě. ♥ Tá dy dá dy dá dy. ;-)

      Odstrániť
  4. Krásný blog!Musím se,ale přiznat,že čekám každý den na nový lčánek a marně.Je to velká škoda,že se tu články neobjevují častěji,my čtenáři se na ně těšíme,čekáme a nic.Věřím,že se již brzy dočkáme něčeho nového a snad i častějších článků,abychom nebyli zklamaní.Píši i za své kolegyně z práce,proto v množném čísle.:o)Přeji mnoho štěstí a čtenářů!
    Jarka

    OdpovedaťOdstrániť