4. 10. 2014

SVET PÁSOK A INÝCH POKLADOV

Neradno sa prechádzať po internete len tak bez dozoru. Mohlo by sa vám totiž stať, že sa dostanete do sveta, z ktorého nebude cesty späť. Do sveta samolepiek, lepiacich pások, spiniek, taštičiek, vrecúšok, farebných obrázkov, úžasností, dokonalostí a iných lestí. Že taký svet predsa neexistuje? Ha! A čo je potom podľa vás toto: světpásek.cz. Hmm? No vidíte.

Nemala som ho objaviť. Raz som klikla... a nebolo návratu. Jediná cestička odtiaľ viedla rovno do nákupného košíka.;-) Ale neľutujem jedinej položky, lebo všetky sú... úplne ňuňu! (Bambi s mašličkou na europe vintage stampstickeroch vás, verím, náležite presvedčí) No a "známkové" samolepky Malý Princ? Prosííím? Pomóóc! To chcem! Vlastne už mám... uff, eštežetak.;-)

A toto! Vianočné spinky (zvané tiež záložtičky). Aj na krk by som si ich zavesila, také sú! Počkať...? Jé, (to je) nápad!:D
(tie divné/momentálne/spontánne nápady sú najlepšie, n´est-ce pas?;-)

A keď už sme na tej ňuňu vlne (teda ja, ehm), čo poviete na tieto papierové vrecká na balenie darčekov (alebo čohokoľvek)?
Tí zajaci... tie kačičky! Keby boli len o kúsok väčšie (myslím tie vrecká;-), balila by som si do nich snáď aj desiaty. Každý deň. 

A do týchto krásnych/guličkových/priesvitných/samolepiaco-zatváracích vreciek by som si balila koláčiky. Tak. Samozrejme, to, čo vo vrecku vidíte, žiadny koláčik nie je. Ale sladké je to aj tak! A čo to teda je? Úúžasňácka zvieratkovská washi páska!

Hríby, sovy, jelene, zajace... (čítaj: hríbiky, sovičky, jelenčeky, zajačiky!) Jaj. Poď ho rovno oblepiť nejaký telefón.

A pamätáte si ešte diamantové DIY a fotorámik do výkladu očnej optiky? No kto by maľoval ďalší, keď môže ten ďalší oblepiť obrázkovou washipáskou! Čiernobiele zebričky s okuliarmi do šedobiela ladenej optiky? Úplný washi poklad! (Ktorý som objavila a objednala až na druhý deň od vytvorenia ostatnej objednávky, ale v éšope boli takí milí, že mi zebričky prihodili k prvej objednávke a ja som nemusela poštovné platiť dvakrát. A za ušetrené euros si môžem kúpiť niečo iné... Napríklad nejakú washi pásku... To je kolobeh života. A oblepovania. A nakupovania. A nakukovania do nálepkových svetov.

P.S.1: Onedlho ma tam majú určite znovu (chystám sa totiž preskúmať oddelenie KAWAII). Stretneme sa?:-)
P.S.2: Obľúbené články tipu nákupy/novinky/haul/new in... sa podľa mňa hodia aj na DIY blogy, čo poviete?;-)


-end-

10 komentárov:

  1. Óóóóóóóóó, ty pokušiteľ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ooooo můůůůů boooože! To zas viděla ta pravá. Z těch puntíkovaných sáčků se jdu rovnou picnout. Jsou nejkrásnější! A " n´est-ce pas" říkal Hercule Poirot, takže jo! Pravda! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, presne to som si hovorila aj ja, keď som Svet pások objavila: ó-môj-bože, to-som-nemala-vidieť!;-) Tak som rada, že si rozumieme;-) (a že to celé ztvrdil ešte aj Hercule!:-)) A tie sáčky, že? No hovorím, celé ňuňu.:-)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. ...asi aj ja...:D
      A v ktorom oddelení sa nájdeme? Ja budem asi v tom kawaii, ale pôjdem sa pozrieť znovu aj medzi papierové (a iné) sáčky. Aj medzi samolepky určite. A spinky tiež asi ešte omrknem... no a washi pásky, samozrejme, neobídem, to sa predsa ne-ro-bí...;-)

      Odstrániť
  4. Jéé, to je nádhera! Všechno do posledního detailu :o),
    A to jsem si říkala, že tenhle měsíc nekoupím nic co vyloženě nepotřebuju...
    Ale tyhle drobnosti potřebuji všechny :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Deniska, napísala si to sama skôr, než som ti to stihla poradiť: že totiž tyhle drobnosti opravdu potřebuješ!;-) A ak ti vedia nové pásky, samolepky a spinky spôsobiť takú radosť ako mne, potom... potom sme na jednej lodi (a vidíme sa v obchode;-)).
      Teším! :P

      Odstrániť
  5. TOTO MI PREČO ROBÍŠ?! aaaaaa... <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť