2. 2. 2014

ZAMILOVANÉ PONOŽKY

Žiadne pravidlá nás nezastavia. Ani tie, ktoré tvrdia, že nové ponožky nosí len Ježiško, ani tie, ktoré nám chcú nahovoriť, že muži snáď nenosia srdiečkové vzory.;-) Vlastne, jedno pravidlo tu je: kliknúť na odkaz, ktorý vás prenesie do kúzelného sveta, na Vintage blog, kde sú aj romantiš témy vždy ochutené sladkou dávkou vtipu a zmyslu pre humor jeho úúžasne milej autorky.:-) Snáď sa mi teda týmto srdiečkovo-ponožkovým DIY podarilo jednu takú romantiš tému skĺbiť s troškou nadsázky a s nie až tak romantickými ponožkami...;-) Vlastne, teraz už romantické sú... ale predtým neboli... ale... aale, prečo to komplikovať - ako vznikli zaľúbené ponožky, uvidíte u Vivi! Volá ich "malý dárek pro velkou lásku"... dokonalé.♥




 Jaj, nech už je ten Valentín! (a to som veru ešte nikdy predtým nepovedala;)


-end-

5 komentárov:

  1. Dát dohromady tento blog a Vivi blog je boží nápad.:-)Všimla jsem si,že o sobě obě krásně píšete a Vivi někdy dokonce zmiňuje tvůj blog v rozhovorech-říkala jsem si,zdali tedy nejste nějak spřízněné?!???!Znáte se dlouho nebo osobně? Děkuji:-).
    Niky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Niky, nebudem prvá (ani posledná), čo to povie, ale: Vivi má skrátka tie najskvelejšie nápady:-) (takže názov "vrece nápadov" by sa vlastne hodil aj jej, že?:-), no a jedným takým úžasným a veľkorysým bol ten, keď ma pozvala do svojho Vintage sveta a zoznámila ma s vami:-). Poznáme sa snáď "len" rok, ale akoby odjakživa. Virtuálne, ale akoby naozaj. Spriaznené? 100%-ne!:-) Blogs make friends... Si zlatá (a všímavá:), ďakujem aj ja:-).

      Odstrániť
    2. Lusy děkuji ti za rychlou odpověď. Myslela jsem si to.:-) Budu sem chodit na každý tvůj článek,protože takové blogerky jako jsi ty jsou vzácné.:-)
      Niky

      Odstrániť
    3. Taký srdečný komentár pod srdiečkovým článkom, to si pýta jediné: ♥
      :-) Ďakujem ti Niky, vážim si to, moc! A prajem dobrúú noc:-).

      Odstrániť
    4. Vy jste sladký! ;-) ♥♥♥

      Odstrániť