18. 4. 2015

ZAMILOVANÝ AIR MAIL

S príchodom jari a leta je to u nás samá oslavička. Aj u vás? Meniny, narodky, výročia... (darčeky) ;-) A pohľadnice. Meninové, narodeninové, výročné... Dajú sa kúpiť, to hej. Ale nie je lepšie nejakú si vyrobiť sám? Podľa mňa rozhodne.:-)

A nie je to vôbec, ale vôbec zložité. Hlavne ak zvolíte lenivý minimalistický prístup ako v tomto prípade ja.;-)

A ak máte takýto parádny "polotovarový" materiál. Ešte pred Vianocami som ho kúpila na skvelej a milej stránke pokladov: organizatorka.sk. No a kedže v balení bolo štvorcových pohľadníc (a k nim štvorcových obálok) dostatok, neostalo len pri vianočnom tvorení. Pár som si odložila aj na jar (to viete, asi som tušila to o tých meninách, narodkách a výročiach...;-).

No a čo by sa na takú jarnú pohľadničku hodilo viac než nejaké kvietky a vtáčiky a konáriky? No fakt nič.;-) 

Pristúpila som teda k veci nanajvýš pragmaticky. Vytiahla z nálepkových zásob práve tie vtáčikovo-konárikové, nalepila milého ružového operenca na prednú stranu pohľadnice, na obálku "buchla" zlatú známku (a ešte jedného malého vtáčika, nech sa obálke lepšie letí) a dovnútra ešte prilepila tajný (veľmi jednoduchý, ale zato veľmi jednoznačný) odkaz...

 No, až taký tajný (už) asi nie je, ale čo už.;-)

 Potom už len tajnosnubne obálku zalepiť... (tiež vidíte kvietok so zajačími ušami?)

 ...a poslať na ružových krídlach tým správnym smerom...♥



-end-


7 komentárov:

  1. Kvítek se zaječími oušky... ;-) Vážně teď na tom platíčku samolepek vidím samé zajíčky! :-) Hned bych šla taky něco vyrábět, ale věšela jsem dnes odpoledne dvě hodiny obrázky (věšela jsem na zeď ;-) a tak jsem pro tentokrát kreativně vyčerpána... Ačkoliv, alespoň něco namalovat bych mohla, viď? Třeba nějaké ty zajíčky... ;-) Krásný víkend přeju, Lucy!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samé zajíčky! :D Ó, takému kreatívnemu vyčerpaniu sa vôbec nedivím veru, ja som ho tuším mala pár mesiacov :D (aj keď neviem, aké tvorenie ma tak vyčerpalo, lebo obrázky na zeď som nevešala ani nepamätám...;-) Ale tí kvietkovaní zajovia ma tuším zase nakopli! :P A tvoja milá návšteva, samozrejme, tiež.;-)) Krásny víkend aj tebe, Niki!♥ Či už bude maľovací, oddychovací, tvoriaci alebo "len" na zavesené obrázky sa pozerajúci... :-)

      Odstrániť
  2. Krásne a jednoducho použité samolepky. Ten kraft základ na pohľadnice super zvýrazní veselé samolepky a vypadá to super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé, organizatorka.sk u mňa na blogu osobne!:-) Ďakujem veľmi pekne za milú návštevu!♥ Veselé samolepky sú teraz ešte o čosi veselšie.:-))

      Odstrániť
  3. nadherna pracicka :-) mozem vediet kde sa daju take uzasne samolepky zohnat ?
    dakujem pekne
    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Leni!:-) A nálepky (tie vtáčikové) som kúpila v "euroobchode" TEDi, tam vždy niečo milé objavím.;-)

      Odstrániť
  4. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    OdpovedaťOdstrániť